KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g468g655kcal74.8g11.7g34.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 281g407kcal9.1g88.7g0.6g1.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g30kcal1.5g1.4g2.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g234g159kcal7.3g28.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1988g2502kcal185.4g259.8g77.8g3.8g
Valittu annoskoko994g1251kcal92.7g129.9g38.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna497g626kcal46.4g65g19.5g1g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396