Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Seiti x-tra150g120kcal25.5g1.5g1.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2055g508kcal60g52g5.6g8.2g
Valittu annoskoko1028g254kcal30g26g2.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna514g127kcal15g13g1.4g2.1g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448