Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.4g13.4g0.5g5.6g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Seiti x-tra450g360kcal76.5g4.5g4.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g60g44kcal2.7g7.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g1524kcal180.6g155.8g17.6g24.4g
Valittu annoskoko3084g762kcal90.3g77.9g8.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna1542g381kcal45.2g39g4.4g6.1g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448