Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g263g74kcal1.6g15.6g0.5g6.6g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Seiti x-tra525g420kcal89.3g5.3g5.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g46kcal1.8g1.8g3.5g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2101g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7196g1777kcal211g181.8g20.4g28.8g
Valittu annoskoko3598g889kcal105.5g90.9g10.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna1799g444kcal52.8g45.5g5.1g7.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448