Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Seiti x-tra600g480kcal102g6g6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g52kcal2g2g4g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g80g59kcal3.6g10.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8220g2031kcal240.6g207.6g23.4g32.6g
Valittu annoskoko4110g1015kcal120.3g103.8g11.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna2055g508kcal60.2g51.9g5.9g8.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448