Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g540g324kcal8.1g70.2g0.5g4.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Seiti x-tra675g540kcal114.8g6.8g6.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2701g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g90g67kcal4.1g11.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9252g2285kcal271g233.8g26.4g36.8g
Valittu annoskoko4626g1143kcal135.5g116.9g13.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna2313g571kcal67.8g58.5g6.6g9.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448