Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Seiti x-tra75g60kcal12.8g0.8g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.5g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g254kcal30.4g26.2g3.2g3.8g
Valittu annoskoko514g127kcal15.2g13.1g1.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna257g64kcal7.6g6.6g0.8g1g
Arvot/100g100g25kcal3g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448