Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g420g714kcal84g0g42g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g332g548kcal26.6g102.9g3.3g10g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g3046kcal256g228.8g122.8g21.2g
Valittu annoskoko1074g1523kcal128g114.4g61.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna537g762kcal64g57.2g30.7g5.3g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759