Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3911g6648kcal782.1g0g391.1g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g3091g5101kcal247.3g958.3g30.9g92.7g
Kananmuna kuoreton 819g1169kcal102.4g2.5g84g0g
Sipuli (kuorittu)317g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1862g1178kcal55.9g89.4g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28362kcal2383.6g2130.8g1143.6g196.2g
Valittu annoskoko10000g14181kcal1191.8g1065.4g571.8g98.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7091kcal595.9g532.7g285.9g49.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759