Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g560g952kcal112g0g56g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g443g730kcal35.4g137.2g4.4g13.3g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.7g0.4g12g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 267g169kcal8g12.8g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g4061kcal341.4g305.2g163.6g28.2g
Valittu annoskoko1432g2031kcal170.7g152.6g81.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna716g1015kcal85.4g76.3g40.9g7.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759