Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g700g1190kcal140g0g70g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g553g913kcal44.3g171.5g5.5g16.6g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 333g211kcal10g16g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g5077kcal426.6g381.2g204.6g35.2g
Valittu annoskoko1790g2538kcal213.3g190.6g102.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna895g1269kcal106.7g95.3g51.2g8.8g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759