Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g980g1666kcal196g0g98g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g775g1278kcal62g240.1g7.7g23.2g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.7g0.6g21g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 467g295kcal14g22.4g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5012g7107kcal597.4g533.8g286.4g49g
Valittu annoskoko2506g3554kcal298.7g266.9g143.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna1253g1777kcal149.4g133.5g71.6g12.3g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759