Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1050g1785kcal210g0g105g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g830g1370kcal66.4g257.3g8.3g24.9g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5370g7615kcal640g572.2g307.2g52.6g
Valittu annoskoko2685g3808kcal320g286.1g153.6g26.3g
Annoskoko puolitettuna1343g1904kcal160g143.1g76.8g13.2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759