Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1120g1904kcal224g0g112g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g885g1461kcal70.8g274.5g8.9g26.6g
Kananmuna kuoreton 235g335kcal29.3g0.7g24.1g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 533g337kcal16g25.6g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5728g8123kcal682.6g610.4g327.8g56.2g
Valittu annoskoko2864g4062kcal341.3g305.2g163.9g28.1g
Annoskoko puolitettuna1432g2031kcal170.7g152.6g82g14.1g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759