Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1260g2142kcal252g0g126g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g996g1643kcal79.7g308.8g10g29.9g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 600g380kcal18g28.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g9138kcal768g686.6g368.6g63.2g
Valittu annoskoko3222g4569kcal384g343.3g184.3g31.6g
Annoskoko puolitettuna1611g2285kcal192g171.7g92.2g15.8g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759