Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g140g238kcal28g0g14g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g111g183kcal8.9g34.3g1.1g3.3g
Kananmuna kuoreton 29g42kcal3.7g0.1g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 67g42kcal2g3.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1015kcal85.4g76.2g40.8g7g
Valittu annoskoko358g508kcal42.7g38.1g20.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna179g254kcal21.4g19.1g10.2g1.8g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.6g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759