Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1400g2380kcal280g0g140g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1107g1826kcal88.5g343.1g11.1g33.2g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 667g422kcal20g32g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g10153kcal853.4g762.8g409.4g70.2g
Valittu annoskoko3580g5077kcal426.7g381.4g204.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna1790g2538kcal213.4g190.7g102.4g17.6g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759