Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g280g476kcal56g0g28g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g221g365kcal17.7g68.6g2.2g6.6g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 133g84kcal4g6.4g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g2031kcal170.6g152.6g81.8g14g
Valittu annoskoko716g1015kcal85.3g76.3g40.9g7g
Annoskoko puolitettuna358g508kcal42.7g38.2g20.5g3.5g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759