Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa50g179kcal0.9g1.4g19g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Psylliumkuitu, annos 6g45g23kcal0g0g0g37.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g70g269kcal14.7g0.6g23.1g0g
Aurajuusto170g578kcal34g0g49.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl250g833kcal63.7g3.7g62.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 120g454kcal33.5g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g8502kcal535.2g12g702g74.8g
Valittu annoskoko1269g4251kcal267.6g6g351g37.4g
Annoskoko puolitettuna635g2126kcal133.8g3g175.5g18.7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249