Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa75g268kcal1.4g2.2g28.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g68g34kcal0g0g0g56.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 601g1925kcal160.7g0g143.8g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g105g404kcal22.1g0.9g34.7g0g
Aurajuusto255g868kcal51g0g74g0g
Mozzarella Lovilio Lidl375g1250kcal95.7g5.6g93.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 180g682kcal50.2g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3810g12764kcal803.4g18.4g1053.6g112.2g
Valittu annoskoko1905g6382kcal401.7g9.2g526.8g56.1g
Annoskoko puolitettuna953g3191kcal200.9g4.6g263.4g28.1g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249