NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe35g119kcal2g25.2g0.9g2.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)50g90kcal5.5g2.8g6.5g0g
Rypsiöljy Eldorado1.7g14kcal0g0g1.5g0g
Margariini 60%, kultarypsi 1.7g8.9kcal0g0g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.5kcal0.6g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g474kcal16.2g57.6g19.8g4.4g
Valittu annoskoko105g237kcal8.1g28.8g9.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna53g119kcal4.1g14.4g5g1.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651