NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe350g1190kcal20.3g252g9.4g22g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)500g900kcal55g27.5g65g0g
Rypsiöljy Eldorado17g138kcal0g0g15.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 17g89kcal0g0g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g4743kcal161.6g575.4g199.4g44g
Valittu annoskoko1050g2372kcal80.8g287.7g99.7g22g
Annoskoko puolitettuna525g1186kcal40.4g143.9g49.9g11g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651