NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe420g1428kcal24.4g302.4g11.3g26.5g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)600g1080kcal66g33g78g0g
Rypsiöljy Eldorado20g166kcal0g0g18.4g0g
Margariini 60%, kultarypsi 20g106kcal0g0.1g12g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5692kcal194g690.6g239.4g53g
Valittu annoskoko1260g2846kcal97g345.3g119.7g26.5g
Annoskoko puolitettuna630g1423kcal48.5g172.7g59.9g13.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651