NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe70g238kcal4.1g50.4g1.9g4.4g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)100g180kcal11g5.5g13g0g
Rypsiöljy Eldorado3.3g28kcal0g0g3.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 3.3g18kcal0g0g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g949kcal32.4g115g40g8.8g
Valittu annoskoko210g474kcal16.2g57.5g20g4.4g
Annoskoko puolitettuna105g237kcal8.1g28.8g10g2.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651