NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe105g357kcal6.1g75.6g2.8g6.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)150g270kcal16.5g8.3g19.5g0g
Rypsiöljy Eldorado5g41kcal0g0g4.6g0g
Margariini 60%, kultarypsi 5g27kcal0g0g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1423kcal48.6g172.8g59.8g13.2g
Valittu annoskoko315g712kcal24.3g86.4g29.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna158g356kcal12.2g43.2g15g3.3g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651