NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe140g476kcal8.1g100.8g3.8g8.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)200g360kcal22g11g26g0g
Rypsiöljy Eldorado6.7g55kcal0g0g6.1g0g
Margariini 60%, kultarypsi 6.7g36kcal0g0g4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1897kcal64.6g230.2g79.8g17.6g
Valittu annoskoko420g949kcal32.3g115.1g39.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna210g474kcal16.2g57.6g20g4.4g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651