NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe175g595kcal10.1g126g4.7g11g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)250g450kcal27.5g13.8g32.5g0g
Rypsiöljy Eldorado8.3g69kcal0g0g7.7g0g
Margariini 60%, kultarypsi 8.3g44kcal0g0g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.8g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2372kcal80.8g287.8g99.8g22g
Valittu annoskoko525g1186kcal40.4g143.9g49.9g11g
Annoskoko puolitettuna263g593kcal20.2g72g25g5.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651