NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe280g952kcal16.2g201.6g7.6g17.6g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)400g720kcal44g22g52g0g
Rypsiöljy Eldorado13g110kcal0g0g12.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 13g71kcal0g0g8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g3795kcal129.2g460.2g159.8g35.2g
Valittu annoskoko840g1897kcal64.6g230.1g79.9g17.6g
Annoskoko puolitettuna420g949kcal32.3g115.1g40g8.8g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651