NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe315g1071kcal18.3g226.8g8.5g19.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)450g810kcal49.5g24.8g58.5g0g
Rypsiöljy Eldorado15g124kcal0g0g13.8g0g
Margariini 60%, kultarypsi 15g80kcal0g0g9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1890g4269kcal145.6g518g179.6g39.6g
Valittu annoskoko945g2135kcal72.8g259g89.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna473g1067kcal36.4g129.5g44.9g9.9g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651