Mantelileipä

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tyttosiili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Maustamaton maitorahka (X-tra), annos 100g6g3.4kcal0.6g0.2g0g0g
Psylliumkuitu, annos 6g2g1kcal0g0g0g1.7g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Vehnälese (Liperin mylly), annos 10g9g13kcal1.4g0.8g0.5g5g
Seesaminsiemen3g17kcal0.8g0.3g1.4g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa30g90kcal6.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g716kcal42.8g8.4g57.2g14g
Valittu annoskoko122g358kcal21.4g4.2g28.6g7g
Annoskoko puolitettuna61g179kcal10.7g2.1g14.3g3.5g
Arvot/100g100g294kcal17.5g3.4g23.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213410