Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.2g10g1.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3198g1497kcal37.4g208.2g50g53.4g
Valittu annoskoko1599g748kcal18.7g104.1g25g26.7g
Annoskoko puolitettuna800g374kcal9.4g52.1g12.5g13.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850