Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 417g120kcal4.2g19.2g1.2g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g833g233kcal5g49.6g1.7g20.8g
Bataatti, kuorittu 250g202kcal3.9g42.1g0.1g7.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g208g250kcal7.1g7.5g20.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g417g250kcal4.2g18.7g16.7g2.5g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5330g2494kcal61.8g347.4g83.6g89g
Valittu annoskoko2665g1247kcal30.9g173.7g41.8g44.5g
Annoskoko puolitettuna1333g624kcal15.5g86.9g20.9g22.3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850