Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 583g168kcal5.8g26.8g1.7g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1167g327kcal7g69.4g2.3g29.2g
Bataatti, kuorittu 350g283kcal5.5g58.9g0.2g10.5g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g583g350kcal5.8g26.2g23.3g3.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 233g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g233g140kcal3.5g30.3g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7462g3492kcal86.2g485.6g117g124.8g
Valittu annoskoko3731g1746kcal43.1g242.8g58.5g62.4g
Annoskoko puolitettuna1866g873kcal21.6g121.4g29.3g31.2g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850