Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 667g192kcal6.7g30.7g2g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g1333g373kcal8g79.3g2.7g33.3g
Bataatti, kuorittu 400g324kcal6.3g67.3g0.2g12g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g333g400kcal11.3g12g33.3g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g667g400kcal6.7g30g26.7g4g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g267g160kcal4g34.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8528g3991kcal99g555.6g134g142.4g
Valittu annoskoko4264g1996kcal49.5g277.8g67g71.2g
Annoskoko puolitettuna2132g998kcal24.8g138.9g33.5g35.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850