Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 750g216kcal7.5g34.5g2.2g13.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1500g420kcal9g89.2g3g37.5g
Bataatti, kuorittu 450g364kcal7.1g75.7g0.2g13.5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g375g450kcal12.8g13.5g37.5g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g750g450kcal7.5g33.7g30g4.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9594g4490kcal111.4g624.8g150.4g160.4g
Valittu annoskoko4797g2245kcal55.7g312.4g75.2g80.2g
Annoskoko puolitettuna2399g1123kcal27.9g156.2g37.6g40.1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850