Juureslaatikko

Pilko kaikki juurekset tikuiksi.

Mausta suolalla, pippurilla ja herpamaarella.

Sekaan kerma ja uuniin folion alle.

Sekoita välillä että kypsyy tasaisesti ja ei pala.

sopii kalan, lihan tai kanan kanssa eikä turhaa perunaa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Annelike

Akke57 sanoi...

Erinomaista ja kevyttä!

sunnuntai 27.03.2011 klo 13:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 833g240kcal8.3g38.3g2.5g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g1667g467kcal10g99.2g3.3g41.7g
Bataatti, kuorittu 500g405kcal7.8g84.1g0.2g15g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g417g500kcal14.2g15g41.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g833g500kcal8.3g37.5g33.3g5g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g333g200kcal5g43.3g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10660g4989kcal123.6g694.2g167g178.2g
Valittu annoskoko5330g2494kcal61.8g347.1g83.5g89.1g
Annoskoko puolitettuna2665g1247kcal30.9g173.6g41.8g44.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g6.5g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213850