Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g438g355kcal80.5g0g3.1g0g
Lohifilee 438g855kcal81.8g0g59.1g0g
Voi 44g318kcal0.5g0.2g35.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl102g133kcal13.2g0.5g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.2g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g3885kcal365.8g63.2g240.2g5.8g
Valittu annoskoko1197g1943kcal182.9g31.6g120.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna599g971kcal91.5g15.8g60.1g1.5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855