Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g563g456kcal103.5g0g3.9g0g
Lohifilee 563g1099kcal105.2g0g76g0g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)113g180kcal3g3g16.9g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl131g171kcal17g0.7g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g4996kcal470.2g81.2g308.6g7.4g
Valittu annoskoko1539g2498kcal235.1g40.6g154.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna770g1249kcal117.6g20.3g77.2g1.9g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855