Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g63g51kcal11.5g0g0.4g0g
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g555kcal52.2g8.8g34.2g0.8g
Valittu annoskoko171g278kcal26.1g4.4g17.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna86g139kcal13.1g2.2g8.6g0.2g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855