Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g625g506kcal115g0g4.4g0g
Lohifilee 625g1221kcal116.9g0g84.4g0g
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl145g190kcal18.9g0.7g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g5550kcal522.4g90.4g343.2g8.4g
Valittu annoskoko1710g2775kcal261.2g45.2g171.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna855g1388kcal130.6g22.6g85.8g2.1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855