Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g125g101kcal23g0g0.9g0g
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korppujauho 10g37kcal1g7.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1110kcal104.2g18.2g68.8g1.6g
Valittu annoskoko342g555kcal52.1g9.1g34.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna171g278kcal26.1g4.6g17.2g0.4g
Arvot/100g100g162kcal15.2g2.7g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855