Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g250g203kcal46g0g1.8g0g
Lohifilee 250g489kcal46.7g0g33.8g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl58g76kcal7.5g0.3g5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2220kcal209g36.2g137.2g3.4g
Valittu annoskoko684g1110kcal104.5g18.1g68.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna342g555kcal52.3g9.1g34.3g0.9g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855