Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g313g253kcal57.5g0g2.2g0g
Lohifilee 313g611kcal58.4g0g42.2g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl73g95kcal9.4g0.4g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1710g2775kcal261g45g171.6g4g
Valittu annoskoko855g1388kcal130.5g22.5g85.8g2g
Annoskoko puolitettuna428g694kcal65.3g11.3g42.9g1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855