PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss400g296kcal4.8g72g1.2g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g400g80kcal6.4g11.2g0.8g0g
Rypsiöljy Eldorado10g83kcal0g0g9.2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)200g400kcal28g24g22g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g400g240kcal3.6g20.8g16g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g2198kcal85.6g256g98.4g2.4g
Valittu annoskoko1410g1099kcal42.8g128g49.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna705g549kcal21.4g64g24.6g0.6g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372