PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss449g333kcal5.4g80.9g1.3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g449g90kcal7.2g12.6g0.9g0g
Rypsiöljy Eldorado11g93kcal0g0g10.3g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)225g449kcal31.5g27g24.7g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g449g270kcal4g23.4g18g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3168g2469kcal96.2g287.8g110.4g2.6g
Valittu annoskoko1584g1234kcal48.1g143.9g55.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna792g617kcal24.1g72g27.6g0.7g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372