PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss50g37kcal0.6g9g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g50g10kcal0.8g1.4g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1.2g10kcal0g0g1.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)25g50kcal3.5g3g2.7g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g50g30kcal0.4g2.6g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g274kcal10.6g32g12g0.2g
Valittu annoskoko176g137kcal5.3g16g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna88g69kcal2.7g8g3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372