PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss499g370kcal6g89.9g1.5g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g499g100kcal8g14g1g0g
Rypsiöljy Eldorado13g103kcal0g0g11.5g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)250g499kcal35g30g27.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g499g300kcal4.5g26g20g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g2743kcal107g319.8g123g3g
Valittu annoskoko1760g1372kcal53.5g159.9g61.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna880g686kcal26.8g80g30.8g0.8g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372