PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss100g74kcal1.2g18g0.3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g100g20kcal1.6g2.8g0.2g0g
Rypsiöljy Eldorado2.5g21kcal0g0g2.3g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)50g100kcal7g6g5.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g100g60kcal0.9g5.2g4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g549kcal21.4g64g24.6g0.6g
Valittu annoskoko352g274kcal10.7g32g12.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna176g137kcal5.4g16g6.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372