PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss150g111kcal1.8g27g0.4g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g150g30kcal2.4g4.2g0.3g0g
Rypsiöljy Eldorado3.7g31kcal0g0g3.4g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)75g150kcal10.5g9g8.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g150g90kcal1.3g7.8g6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g823kcal32g96g36.6g0.8g
Valittu annoskoko528g412kcal16g48g18.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna264g206kcal8g24g9.2g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372