PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss250g185kcal3g44.9g0.7g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g250g50kcal4g7g0.5g0g
Rypsiöljy Eldorado6.2g52kcal0g0g5.7g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)125g250kcal17.5g15g13.7g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g250g150kcal2.2g13g10g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g1371kcal53.4g159.8g61.2g1.4g
Valittu annoskoko880g686kcal26.7g79.9g30.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna440g343kcal13.4g40g15.3g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372